Tandarts Turkije voor een nieuwe lach

Tandarts Turkije

Zoek eens naar Tandarts Turkije. Twee maanden geleden heb ik een ongeluk gehad met mijn fiets en toen ben ik met mijn tanden tegen de fiets aangestoten. Op dat moment waren er twee voortanden afgebroken. Zelf vind ik een tandarts in Nederland te duur. Op het internet ben ik gaan zoeken voor een tandarts in het buitenland. Ik kwam op de website terecht van Health Travellers in Turkije. Na een paar minuten heb ik er voor gekozen om een afspraak te gaan maken zodat zij twee kronen plaatsen. Mijn afspraak heb ik een week later gepland. Die dag zijn mijn man en ik naar het vliegveld gereden en toen zijn wij naar Turkije gevlogen.

Tandarts Turkije voor mezelf

Toen we landde zijn we opgehaald door een taxi-chauffeur en die heeft ons afgezet bij de tandartspraktijk locatie. Samen werden wij vriendelijk verwelkomd en naar de wachtkamer gebracht. Nog geen tien minuten later was ik aan de beurt. De assistenten hebben me uitgelegd wat zij zouden gaan doen voordat ik werd geholpen. Toen ze klaar waren had ik bijna geen last van pijn en ik ben er erg tevreden over. Ik kan weer lachen en het ziet er fantastisch uit! Neem anders zelf een kijkje op deze website. Het is zeker een aanrader voor iedereen.

Tandarts Turkije