Scooter leasen of kopen in Maastricht

Een glanzende Vespa ziet er prachtig uit, maar niet iedereen kan dit eventjes betalen. Dan maar een budget retro scooter, of zijn er ook andere mogelijkheden? Jazeker, je kunt ook een scooter leasen, dat wordt steeds vaker gedaan. Met een scooter betalen in termijnen hoef je niet eerst te sparen, en kun je in Maastricht snel de weg op. Een scooter op afbetaling kopen betekent dat je niet hoeft te kiezen voor goedkoop, maar je kunt kiezen voor kwaliteit. Hoe een snorscooter of bromscooter leasen werkt lees je op deze pagina.

Ook via internet kun je goedkoop een scooter leasen, van budget tot merk scooters als Vespa en Peugeot. Ga direct winkelen en rijd snel op jouw nieuwe scooter.

Hoe werkt een scooter leasen?

Bij een “financial lease” hebben we het over een scooter betalen in termijnen, dat betekent dat je elke maand een vast bedrag betaalt aan de leasemaatschappij. Je zult vooraf getoetst worden op kredietwaardigheid, verder is het net als normaal een snorfiets of bromfiets kopen. Bij een scooter op afbetaling kies je zelf de looptijd, je wordt ook echt eigenaar van de tweewieler.

Is een scooter op afbetaling kopen duurder?

Je moet rente betalen dus ja, het is duurder dan direct afrekenen. Maar als het alternatief is een tweedehands brommer kopen of een budget scooter en dan doorsparen, kan een scooter op afbetaling aanschaffen voordeliger uitvallen. Vergeet niet dat de restwaarde ook voor jou is na het afronden van de betalingen.

Ook in Maastricht kun je online een scooter leasen, bekijk alle mogelijkheden in de webshop.