Leuke workshop tarot gehad, waarna ik zelf tarotkaarten kon leggen!

workshop tarot

Ik ben altijd al geïnteresseerd geweest in het spiritueel welzijn en tarotkaarten leggen, dus heb ik laatst de knoop doorgehakt en een workshop tarot geboekt. Voor mijn verjaardag had ik van een vriendin namelijk een setje tarotkaarten gekregen, maar ik wist eigenlijk niet zo goed hoe ik deze kaarten moest leggen.

Leerzaam en interessant!

De workshop heb ik geboekt via Vakantie Anders, omdat diezelfde vriendin van wie ik de tarotkaarten gekregen heb, hier al eens vaker workshops gevolgd heeft. Zij sprak er altijd vol lof over, dus ik was erg benieuwd geworden en heb me gelijk ingeschreven. De workshop tarot vond ik enorm leerzaam en interessant, want naast de basisuitleg over tarot kregen we ook geleerd hoe we de kaarten moesten interpreteren. De vrouw die de workshop gaf, was heel aardig en kon goed uitleggen. Daarnaast nam ze ook voor iedereen uitgebreid de tijd als men bijvoorbeeld ergens vragen over had. Na de workshop ben ik gelijk begonnen met zelf tarotkaarten leggen en ik begin het steeds leuker te vinden! Ik heb ook al een aantal leggingen gedaan voor vriendinnen en zij zijn ook enthousiast geworden. Ik kan al met al dus zeker de workshop bij Vakantie Anders aanraden!