Leuke jobs in Veldhoven

jobs in Veldhoven

De leukste jobs in Veldhoven, zijn te vinden bij de McDonald’s. Dit bedrijf heeft heel veel vacatures die je als student goed kan hebben. Je hebt namelijk de vrijheid om zelf te bepalen hoeveel uur je in de week gaat maken. Dus dit werken is zeer makkelijk te combineren met een studie.

Veel studenten zijn mij al voorgegaan en hebben een leuke baan bij dit bedrijf gevonden. Veel hebben hier hun carrière kunnen maken en dat is leuk om te horen. Vooral ook omdat er via de McDonald’s ook mogelijk is om een opleiding te gaan volgen.

Hier kan je jobs in Veldhoven vinden

Ben jij nieuwsgierig geworden hoe het is om bij dit bedrijf te gaan werken, lees dan de ervaringen op het internet. Het leuke is dat je vaak in de buurt van jouw woonplaats al aan de slag kan. De kans bestaat dat je dan een bekende tegenkomt binnen dit bedrijf en dat is erg leuk.

Inmiddels heb ik hier ook mijn baan gevonden. Het is maar voor een paar uur per week, maar dat is juist zo goed om te combineren met mijn school. Vaak in de middag en in de avond ga ik een paar uurtjes aan de slag.