Kinderlevens redden dankzij veiligheidstraining

Werk jij in het dagelijks leven met kinderen? Of heb je zelf thuis een aantal kinderen? Dan weet je als geen ander dat kinderen graag alles zelf willen ontdekken. Op zich niet verkeerd natuurlijk, maar dit kan wel voor gevaarlijke situaties zorgen. Wanneer je een kind even uit het oog verliest, kan het binnen de kortste keren gewond zijn. Er kan een wond ontstaan zijn of mogelijk heeft het kind een voorwerp ingeslikt. Om grotere problemen te voorkomen, moet jij weten hoe je EHBO aan kinderen moet verlenen. Wil jij precies weten wat je in dergelijke situaties moet doen? Volg een veiligheidstraining gericht op EHBO aan kinderen.


Hoe EHBO aan kinderen verlenen?
Wil jij voorkomen dat een ongeluk thuis grote gevolgen heeft? Dan is EHBO aan kinderen de juiste oplossing. Tijdens een dergelijke veiligheidstraining leer jij namelijk hoe je in bepaalde gevallen moet handelen. Cursisten van EHBO aan kinderen gaan dieper in op levensreddende handelingen aan kinderen. Er wordt niet alleen aandacht besteed aan het op de juiste manier aanbrengen van een pleister, maar ook aan het herkennen van en handelen bij beroertes en flauwtes. En zo wordt er nog veel meer behandeld tijdens de cursus.
Volg EHBO training voor kinderen bij G4S
Als ouder wil jij natuurlijk niet dat jouw kind iets overkomt. De kans op een fatale afloop verklein jij door een cursus EHBO aan kinderen te volgen. G4S biedt deze cursus aan. De cursus EHBO aan kinderen duurt slechts één werkdag. Cursisten worden na het behalen van deze veiligheidstraining gecertificeerd. Het certificaat is vervolgens één jaar geldig. Wil jij ook in de toekomst EHBO aan kinderen kunnen verlenen? Dan moet je de cursus ieder jaar herhalen.