Kantoorschoonmaak: niet te vergeten

We horen het allemaal wel eens, het heerst. Daarom is een goede schoonmaker geen overbodige luxe, dit geld vooral op plekken waar veel mensen veel tijd besteden. Het schoonmaken van een kantoor is daardoor een belangrijke factor in het runnen van een succesvol bedrijf. Zelf zocht ik hiervoor een schoonmaakbedrijf in Zeist (waar ook mijn kantoor zit) na lang struinen over het internet kwam ik terecht bij ami-facility.nl een Nederlands bedrijf dat de focus legt op schoonmaak van bedrijven en kantoren in deze regio.

Bij het kiezen van een schoonmaakbedrijf heb ik op een aantal factoren gelet, ten eerste de focus op duurzaamheid, omdat ik zelf een groene onderneming heb vind ik het belangrijk dat ook de bedrijven waarmee ik samenwerk een goed beleid hebben op het gebied van milieu. Schoonmaakbedrijven zijn van nature bezig met chemicaliën en dergelijke die slecht kunnen zijn voor het milieu. Wat ik belangrijk vind is dat mijn kantoor schoongemaakt wordt met milieuvriendelijke materialen zodat ik niet meer dan nodig schade aanbreng aan het milieu.

Ook vind ik dat het belangrijk is dat een schoonmaakbedrijf meerdere functies kan vervullen, dat ik bijvoorbeeld niet voor elke klus een ander bedrijf hoef in te huren. Bij ami-facility werd ik erg blij van het brede pakket dat er aangeboden wordt, dit pakket gaat van bijvoorbeeld de dagelijkse schoonmaak klussen tot speciaal werk als gevelreiniging of bijvoorbeeld een opleveringsschoonmaak voor als het bedrijf verhuist of andere huurders in een bedrijvenpand komen. Een belangrijk extra bij dit bedrijf is ook dat er glasreiniging als service wordt aangeboden.

Naast al deze punten hiervoor is het ook nog zo dat ik dit bedrijf altijd als betrouwbaar heb ervaren, tot nu toe is er wanneer afgesproken altijd iemand beschikbaar en is het ook nog zo dat wanneer op korte termijn iets moet gebeuren er eigenlijk altijd snel iemand beschikbaar is!