De eindeloze mogelijkheden van narrowcasting

Je bent vast bekend met narrowcasting. Maar misschien weet je nog niet helemaal hoe je het kunt toepassen in je eigen bedrijf? In dat geval ben je hier bij het goede adres. In dit artikel nemen we de mogelijkheden van narrowcasting met je door. En die zijn nagenoeg eindeloos. Van een digitaal menubord, tot een scherm met de laatste productaanbiedingen. Je leest het hier!

Wat zijn de mogelijkheden?

Narrowcasting maakt het mogelijk om inhoud te verspreiden onder een zelf samengesteld netwerk van digitale schermen. De inhoud bepaal je zelf alsmede het tijdstip, publiek, plaats en activiteit waar het tentoongesteld wordt.

Een voorbeeld van narrowcasting is aan kapperszaak die hun klanten tijdens een knipbeurt wil entertainen en informeren. Zo worden er foto’s van kapsels weergeven en wordt er informatie verschaft over de diensten die de kapper aanbiedt. Een ander voorbeeld is een gemeentehuis waar narrowcasting schermen in de wachtkamer zijn opgehangen. Hier worden bezoekers geïnformeerd over het laatste lokale nieuws en belangrijke mededelingen.

Zoals je ziet zijn de mogelijkheden eindeloos en kan bijna ieder bedrijf gebruik maken van narrowcasting. Bij interesse kun je contact opnemen met een gerespecteerd bedrijf die je kan voorzien van de nodige informatie.