Zo zet je handdoeken in om je logo het hoofd van klanten te ingraveren

handdoeken met geborduurd logo

Wanneer je als ondernemer op zoek bent naar manieren om je merk te promoten, kan het laten borduren van je logo of een ander ontwerp op handdoeken een mooie optie zijn. Handdoeken zijn nuttige, veelzijdige en duurzame promotionele artikelen die ideaal zijn om weg te geven aan klanten, medewerkers of als relatiegeschenk. Maar voordat je begint met het weggeven van handdoeken met een geborduurd logo erop, zijn er een paar dingen waar je rekening mee dient te houden. In deze blog delen we vijf tips voor als je handdoeken wilt laten borduren met je logo of met een andere opdruk erop.

Kies een goede handdoeken

Het kiezen van goede handdoeken is cruciaal bij het creëren van een succesvolle merchandise-campagne. Zorg ervoor dat je handdoeken kiest van goede kwaliteit die comfortabel aanvoelen en duurzaam zijn. Het is ook belangrijk om rekening te houden met de maat van de handdoeken. Weet je bijvoorbeeld dat een standaard handdoek 50x100cm is en een badhanddoek is 70x140cm? Denk ook na over welke kleuren je wilt gebruiken en of je bijvoorbeeld liever een effen handdoek wilt borduren of een handdoek met een patroon.

Bepaal de locatie van de opdruk

Je wilt er zeker van zijn dat je handdoeken opvallen en dat de opdruk zichtbaar is. Daarom is het belangrijk om een goede plek te kiezen om het ontwerp te plaatsen. Over het algemeen worden handdoeken geborduurd op het einde van de handdoek waar de meeste ruimte is, zoals de onderkant of de zijkant. De locatie van de borduursels kan echter afhankelijk zijn van je ontwerp of van je voorkeur.

Zorg dat het logo of ontwerp van hoge kwaliteit is

Voordat je begint met borduren van je handdoeken, dien je ervoor zorgen dat het logo of ontwerp van hoge kwaliteit is en in een vectortype bestand is. Dit komt doordat er een machine nodig is om de borduursels te maken en als het ontwerp van slechte kwaliteit is, kan dit resulteren in onduidelijke en onnauwkeurige borduurwerk. Kies ook de juiste kleuren en lettertypen voor je ontwerp.

Kies de juiste leverancier

Het kiezen van de juiste leverancier is ook belangrijk bij het laten borduren van handdoeken. Zoek naar een leverancier die gespecialiseerd is in het borduren van handdoeken. Vraag om voorbeelden van eerdere werken en lees reviews van klanten voordat je met hen in zee gaat. Het is ook belangrijk om de leverancier te vragen hoe lang het duurt om de handdoeken te borduren en hoe de levering plaatsvindt.

Hou rekening met het doel van de handdoeken

Voordat je begint met het laten borduren van handdoeken, is het belangrijk om na te denken over het doel van de handdoeken en wie ze zal ontvangen. Als het voor medewerkers is, zijn er bijvoorbeeld andere ontwerpen mogelijk dan wanneer het om klanten of relatiegeschenken gaat. Hou rekening met ook of de handdoeken een speciale gelegenheid markeren, zoals een jubileum of een conferentie.

Samenvatting

Kortom, handdoeken zijn een mooie manier om je merk te promoten en naamsbekendheid te vergroten. Onthoud dat het kiezen van de juiste handdoeken, het bepalen van de locatie van de borduring, het gebruik van een hoogwaardig ontwerp, het kiezen van de juiste leverancier en het overwegen van het doel van de handdoeken cruciaal zijn bij het creëren van een succesvolle merchandise-campagne. Hopelijk helpen deze tips je bij het laten borduren van handdoeken met je logo of een ander ontwerp erop.

Bron: https://www.bedrukken.nl/

Bedrukken