Tips voor het schoonmaken van de badkamer

Hoe meer spullen we in huis hebben, hoe meer we moeten schoonmaken. Zorg ervoor dat er niet te veel lossen prullaria liggen in de badkamer of WC. Het is niet hygiënisch én het kost extra schoonmaaktijd. Daarom wat adviezen om de badkamer en de wc lekker schoon en fris te houden.

Afvalemmertje

Zet een afvalemmertje neer voor tissues, maandverband of andere wegwerp artikelen die je gebruikt. Check iedere dag even of er spullen in liggen die je moet weggooien, want je wil niet dat het te lang in het afvalemmertje ligt. En koop ook niet continue nieuwe vuilniszakjes voor dit afvalemmertje. Hergebruik plastic boodschappentastjes, want het is zonde om deze zonder inhoud weg te gooien.

Voegen tussen tegels

Zijn de voegen tussen de tegels in de badkamer niet meer wit? Er zijn voegen stiften te koop die binnen een handomdraai een verbluffend fris resultaat geven. Hoe sneller we klaar zijn, hoe beter het over het algemeen is. Dus schaam je niet om een stift te gebruiken. Overigens zijn ze ook ideaal voor de keuken. Doe wel even latex handschoenen aan voordat de stift afgeeft en je het op je handen krijgt.

Vlekken op tegels

Heb je vlekken op de tegels in je badkamer of WC? Ze zijn vaak snel te verwijderen met een zachte spons en droge doek. Maar kalkaanslag vraagt om wat meer aandacht. Water in de douche kan kalkaanslag veroorzaken. Dit is heel makkelijk te voorkomen met Turtle Wax. 

Kijk voor veel meer schoonmaakmiddelen op disposablediscounter.nl voor een mooi prijsje!