Onze zonnehoed met UPF 50 beschermt je tegen de schadelijke UV-stralen.

Zonnehoeden zijn niet alleen ter bescherming tegen de zon, maar ook om je hoofd en ogen gezond te houden. Je huid kan beschadigd raken door de zon. Deze zonnehoeden zijn speciaal ontworpen voor UPF 50. Zonnehoeden met UPF 50 + bieden een hoge bescherming tegen UV-stralen. UPF staat voor Ultraviolet Protection en 50 is het maximale beschermingsniveau.

UPF en SPF

Sun Protection Factor, ook wel SPF genoemd, is een standaard voor bescherming. Hierdoor ben je alleen beschermd tegen UVA-stralen. Het woord ‘veroudering’ verwijst hier naar de veroudering van de huid. Bescherm je huid tegen UVA- en UVB-straling met onze UV-beschermmutsen. B staat voor “burning”, het verbranden van de huid. Onze zonbeschermingsmutsen blokkeren beide soorten schadelijke straling

Alle stijlen beschikbaar in onze UPF 50 zonnehoeden

De zomer is een tijd waarin de zon overal schijnt. U wordt voortdurend blootgesteld aan de zon, of u nu aan het wandelen bent langs de kust, gaat vissen of winkelt in het centrum van de stad. Hatland heeft in alle stijlen zonwerende hoeden ontworpen. U vindt UV-beschermkappen bij onze vishoeden en bij onze stoffen hoeden. Zonnehoeden zijn verkrijgbaar in alle kleuren. Je kunt je zonnehoed met UPF 50 matchen met elke outfit. Zonwerende hoeden zijn gemaakt van hoogwaardige materialen. Met de juiste zorg behouden de UV-beschermende mutsen hun oorspronkelijke UV-beschermende eigenschappen. Wil je meer weten? Vraag ons!

Hatland heeft jouw UPF 50 zonnehoed

Zonnehoeden worden dezelfde dag verzonden als ze vandaag voor 15:00 uur besteld zijn. U hoeft niet te wachten op UPF 50 zonnehoeden. Heeft u vragen over de stof van de UV-beschermende hoeden? Of heb je hulp nodig bij het bepalen welke zonnehoen UPF 50 het beste bij je past? Stuur ons een e-mail, of gebruik het formulier om vragen te stellen. U kunt ons ook telefonisch bereiken.