Naar de sportschool Amstelveen of toch een personal trainer?

sportschool Amstelveen

Soms ontstaat er twijfel over wat beter is: het hebben van een personal trainer of het gaan naar sportschool Amstelveen. Beide hebben veel positieve voordelen als het gaat om afvallen, maar ook zeker nadelen. Denk er dus goed over na wat het beste bij jou past.

sportschool Amstelveen

Een drukke, maar goedkope sportschool

Wanneer je naar de sportschool Amstelveen gaat heb je te maken met ruime openingstijden. Veel sportscholen zijn open in de ochtend en gaan laat in de avond pas weer dicht. Ook kun je de sportschool bezoeken zonder een afspraak te maken, en is het relatief goedkoop ten opzichte van een personal trainer. Een nadeel is dat je door de lage prijs vaak wel basisbegeleiding krijgt. Het ledenbestand is namelijk erg groot en veel mensen vragen om aandacht. 

Een dure, maar persoonlijke personal trainer

Een personal trainer is er speciaal voor jou. Hij of zij zal precies weten welke oefeningen je graag wilt doen en kan je goede tips hiervoor geven. Vaak zijn de bezoekjes intensief en kort waardoor je tijd bespaard. Nadelen hiervan is dat je niet zomaar kan beslissen om te sporten, maar je een afspraak moet maken. Ook is het hebben van een personal trainer vrij duur. Kies dus verstandig als je besluit om te beginnen met sporten.