Makelaarskantoor Rotterdam Hillegersberg

makelaarskantoor Rotterdam Hillegersberg

Lees hier over de voordelen van makelaarskantoor Rotterdam Hillegersberg Voorberg.nl en wat zij doen. Mij hebben ze fantastisch geholpen. Het zijn experts, zij kennen de woningmarkt en weten daardoor wat er te koop is voor welke prijs.

Goede service

Monumentaal

Als je aan wonen in Rotterdam denkt, dan denk je aan hypermoderne woningen met unieke architectuur. Dit is logisch, veel in Rotterdam is gebouwd na de tweede wereldoorlog, het is kenmerkend voor de stad. Echter ikzelf heb de voorkeur voor oude panden, en die tref je niet overal in Rotterdam aan. Bij Voorberg.nl adviseerden ze mij om voor Hillegersberg te gaan, en zodra ik daar rondkeek was ik er helemaal aan verknocht. Het was of dat de tijd daar stil had gestaan. Met mijn inkomensgegevens konden we inschatten voor welk bedrag ik kan kopen, en toen volgde er een keuze uit een aantal woningen. Één daarvan sprong eruit, een pand dat zes jaar geleden volledig gerenoveerd was. Alles is toen vernieuwd zoals de elektriciteit en de waterleidingen. Tevens heeft het pand onderhoudsvrije kunststof kozijnen. Het was een woning wat ik zo kon decoreren en betrekken, voor mij het lot uit de loterij. Ik kan nu iedereen Voorberg.nl aanraden.