Erg praktische waterdichte opbergbox met oog voor design

waterdichte opbergbox

Na zorgvuldig onderzoek op internet heb ik de waterdichte opbergbox van Propetto aangeschaft. Door het tekort aan ruimte in mijn garage, was ik op zoek naar een manier om mijn spullen veilig en droog op te bergen. Ik bewaar veel van mijn tuinspullen, gereedschap en campingspullen in de box. Een bijkomend voordeel van de waterdichte opbergbox van Propetto is het design. De box paste perfect bij mijn voortuin en achtertuin, en misstaat zelfs niet naast het huis. De montage van de box was snel geregeld. Zonder een extra stuk aan mijn garage te bouwen, heb ik er toch meer opbergruimte bijgekregen!

waterdichte opbergboxDroog, veilig en stijlvol

De box is waterbestendig en kan tegen een stootje. De opbergbox is erg ruim, ik kan er dan ook veel van mijn spullen in kwijt. Het slot wat in de box verwerkt is, is erg handig in te stellen en komt erg van pas wanneer u kinderen heeft. De box past goed bij mijn tuinmeubilair en het design is prachtig afgerond met oog voor detail. Al met al ben ik zeer tevreden over de opbergbox.