Emmers laten bedrukken, voor het bedrijf dat gezien wil worden.

Over reclame moet je niet emmeren
Of misschien wel? Emmers vind je immers overal:

  • in huishoudens
  • in bedrijven
  • op bouwterreinen
  • tijdens allerhande activiteiten

Dat betekent dat als uw bedrijf emmers laat bedrukken met uw logo, deze op de plek waar ze gebruikt worden meteen zorgen voor zichtbare reclame. Dus terwijl uw glazenwassers, parkbeheerders of interieurverzorgers hard aan het werk zijn, zorgen ze ook nog eens voor naamsbekendheid.

Wij bieden een groot scala aan emmers, variërend in grootte en kleur. U kunt deze emmers laten bedrukken met uw logo. De levertijden variëren tussen de 5 en 10 werkdagen en voor de milieubewuste eigenaar bieden wij emmers van gerecycled materiaal. Daar kunt u gerust mee voor de dag komen.

Relatiegeschenk

Voor meerdere bedrijven is een emmer laten bedrukken een vrolijk relatiegeschenk. Zo kunt u een nieuwe huiseigenaar een hart onder de riem steken bij het klussen, of ze uitdelen op de beurs, vooral bezoekers van agrarische en bouwbeurzen zullen ze van harte aannemen. Niet alleen emmers zijn hiervoor zeer geschikt, ook de toolboxen en voerscheppen vinden in de regel gretig aftrek. Zij een gratis artikel, u bijna gratis reclame en hoogstwaarschijnlijk vlotte uitbreiding van uw klantenkring.

Eindejaarsgeschenk/kerstpakketten

Maak er dit jaar geen potje van, maar geef uw medewerkers en relaties een emmer vol met sfeervolle producten om de Feestdagen goed te beginnen. Hiervoor bieden we overigens ook zeer handige kratten met logo. Emmers worden nadien vooral in en om het huis gebruikt, maar de vouw- of klapkrat met uw logo erop wordt meegenomen naar de supermarkt of een buurtfeestje bijvoorbeeld. Of de tiener binnen het gezin gebruikt de krat als mand voor op de fiets, heel hip tegenwoordig. Zo wordt uw bedrijf op veel plekken bekend!Emmers met uw logo, voor het bedrijf dat gezien wil worden