Citroenen zijn altijd handig

Citrus is een belangrijke plant voor het verwerken van citroenen. De citroenen die groeien aan de plant zijn vaak bruikbaar voor veel mensen. Wij kijken er daarom ook echt naar uit om onze eerste citroenen te plukken van de citrus. Wij werken al langere tijd in de groenten en fruitteelt. Wij weten hoe moeilijk het is om citroenen te laten groeien in Nederland. Via deze manier wordt het voor ons wel een mogelijkheid om daadwerkelijk de citroenen te laten groeien. Als we ijken naar de mogelijkheden hebben steeds meer mensen het door wat er voor ons kan worden betekent. Wij zien heir dus ook meer vraag naar.

De planten zorgen voor meer citroenen

De citrus die wij hebben zorgt echt voor veel meer citroenen dan wij van te voren hadden berekend. Op die manier is het voor ons een lastige manier om hier wat van te maken. We kijken tegenwoordig ook naar mogelijkheden die voor ons belangrijk zijn en veel voor ons kunnen betekenen. We werken ook met mensen die andere citroenen willen vergelijken met de citroenen van onze citrus. Je hebt hier ook dat kans dat het lastig is voor de andere telers. Wij hebben namelijk veel meer citroenen dan dat hun ooit kunnen telen.

Citroenen voor het sap

Wij wilden heel graag het sap van de citroenen gebruiken om zo meer smaak toe te voegen aan gerechten of dranken. Nu hebben wij zoveel citroenen dat wij dus echt extra sap gaan produceren. Dit is niet de beste manier om voor ons wel wat meer mogelijk te maken. Kijk ook naar de voorbeelden die er zijn geweest bij onze manieren van werken. Wij hopen ook dat er nieuwe mensen zijn die meer voor ons verdienen. Het geld dat wordt verdiend wordt direct weer geïnvesteerd in het maken van nieuwe planten en het krijgen van meer citroenen.